Відомий російський гуморист Максим Галкін приємно порадував шанувальників новим спільним знімком зі своєю дружиною Аллою Пугачовою. Так, чоловік Примадонни опублікував фото, де пара ніжно обіймається.

Про це стало відомо завдяки новому фото в Instagram коміка.

"Всім бажаємо гарного настрою!", - лаконічно підписав кадр гуморист.

Під цим фото розгорілися палкі суперечки: одні користувачі мережі вважають, що зіркове подружжя виглядає, як "онук і бабуся". "Стара і молодик", "Жах, онучок бабусю обіймає", "Онук з бабусею", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Максим Галкін
Максим Галкін

Інші ж, навпаки, не скупляться на компліменти: мовляв, з роками Пугачова виглядає все молодше: "Щасливі і красиві", "Гарненькі", "Які стали схожі", "Дуже гарне фото".

Також у фан-групах Примадонни з'явився знімок, де подружжя з'являються в кадрі вже зі своїми дітьми - Лізою і Гаррі.

Варто нагадати, що відомий російський комік і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін дав завдання шанувальників новим сімейним фото. Але фанати в один голос зазначають, що, незважаючи на доглянутий вигляд Пугачової, контраст їх з Максимом віку дуже впадає в очі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Примадонна і зірка російської естради Алла Пугачова дізналася про смерть російського репера Кирила Толмацького (Децл) і відреагувала на цю сумну і несподівану новину у своєму Instagram. Про це в неділю, 3 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на пост на офіційній сторінці співачки в Instagram.

"Так що ж це таке?! Хлопчик мій, куди ж ти ідеш?" — написала примадонна Алла Пугачова.

Фолловери зірки висловили величезні співчуття щодо смерті молодого репера. Децл, якому виповнилося 35 років, вже встиг стати кумиром для цілого покоління.

Нагадаємо, Сосєдов накинувся на Пугачову в припадку люті: Алла, це соромно, ганебно і злочинно.

Як повідомляв Знай.uа онук Пугачової клянчить гроші в соцмережах: така можливість буває рідко.

Знай.uа писав, Ахеджакова жорстко обложила Галкіна: присмоктався до Пугачової, як клоп.