Всесвітньо відома співачка Леді Гага, яка номінована на премію в одразу двох категоріях: "Найкраща жіноча роль" і "Найкраща пісня" за фільм "Зірка народилася" режисера Бредлі Купера, відвідала світський захід у надзвичайно елегантній, жіночній та скромній сукні від французького бренду Louis Vuitton.

Шикарне біляве волосся Гага розпустила і злегка закрутила хвилями. Зірка нанесла на обличчя яскравий макіяж з насиченим акцентом на очі. На губах у співачки була помада натурального відтінку.

В рамках промо-кампанії фільму "Зірка народилася" Леді Гага демонструвала нам безліч різних образів, зокрема й вельми відвертих. Весь світ затамував подих в очікуванні сукні, яку артистка обере для церемонії "Оскар" 24 лютого.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що буквально недавно в мережі з'явилися ексклюзивні архівні фотографії, на яких зображена майбутня знаменитість Леді Гага у далекому 1999 році. Варто зазначити, що тоді маленька співачка тільки мріяла про світову славу.

В той час 13-річна Стефані Джерманотта (вона ж Леді Гага) вчилася в сьомому класі католицької школи для дівчаток Convent of The Sacred Heart в Нью-Йорку, США. В пам'ять про той період знаменитості залишилися чорно-білі фото зі шкільного щорічника, які отримало видання The Daily Mail.

Раніше ми писали про те, що голлівудський актор Бредлі Купер несподівано виступив на концерті співачки Леді Гаги в Лас-Вегасі. Семиразовий номінант на премію "Оскар" виконав дуетом з нею пісню Shallow з фільму "Народження зірки".

Коли Купер з'явився на сцені, вони з Леді Гагою міцно обійнялися. Співачка ніжно одягла акторові навушники і поцілувала в щоку. Коли Бредлі Купер співав, Лелі Гага сіла біля нього на колінах. В кінці виступу артисти і зовсім обіймалися, сидячи за роялем.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США відбулася 25-а церемонія нагородження від Гільдії кіноакторів США.

Також портал Знай.uа писав, що американська кіноакадемія трохи відкрила завісу таємниці над тим, хто буде номінований на найпрестижнішу кінопремію світу – "Оскар".