Улюбленець всіх українок, відомий співак Олег Винник часто тішить шанувальників новими фото в Instagram. Більшість прихильників та прихильниць Олега Винника звикли бачити його в класичному образі з розкішним білявим волоссям. Однак фото, яке він опублікував нещодавно здивувало користувачів соцмережі.

На новому фото у своєму мікроблозі Винник у шапці та з брутальною бородою. Співак вирішив запитати у численної армії прихильників про те, чи подобається їм його новий образ. Він жартівливо переробив слова власного хіта "Вовчиця": "Зорі - прозорі вгорі! Бриться чи не бриться?"

Прихильниці співака відразу відреагували на таку зміну іміджу: " Ви красунчик, але голитися потрібно", "Дуже стильно,але,краще побриться", "Ллються мов струмінь пісні, Бриться чи не Бриться! Будь-яким слухають Вас, Молоді Вовчиці!", "Ви наш любимий Маєстро чи з бородою чи ні ви завжди прекрасний", "Гарна світлина. Борода з давніх часів символ мужності , незалежноті та влади".

Після новорічних свят співак подався в Берлін, де у нього є власний будинок і студія, щоб записати нові пісні і підготуватися до чергового гастрольного туру. До слова, Винник уже анонсував ексклюзивну весняну програму "Для мене ти - золота". Як говорить сам співак, це його "звернення до жінки - дорогоцінної половинці кожного чоловіка".

Нагадаємо, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею. 14-річна Христина, яка дуже любить співати стала однією з героїнь спецпроекту, де здійснили її мрію про зустріч з українським співаком Олегом Вінником. Суддя популярного в Україні шоу "Х-фактору" зустрівся з Христиною у студії шоу і гримерці артиста.

Також портал "Знай.uа" писав, що Вінника засікли з таємничою незнайомкою. Український співак Олег Винник здивував фото з рудоволосою красунею.