Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська давно вже стала загальною улюбленицею не лише за свої людські якості – шляхетність доброта, стриманість, але і за бездоганний смак. Так, нещодавно дружина принца Вільяма офіційно відвідала початкову школу Lavender в Енфілді, Лондон. ЗМІ відзначили, що в сукні Eponine London лаймового відтінку, Кетрін виглядала просто приголомшливо. Як відомо, хоча сама Кейт вміє одягатися, над її образом останнім часом працюють іміджмейкери, щоб зробити його більш суворим, відповідним її майбутнього стану.

Подейкують, що королева Єлизавета може незабаром зректися престолу – в силу віку, очолювати палац їй стало втомлює. Тоді стане монархом принц Вільям, а значить – Кейт, як його дружині, доведеться дотримуватися ще більш суворих канонів і в поведінці , і в образі.

Але повернемося до нинішнього виходу Міддлтон у світ. На герцогині - ботильйони LК Веnnеtt на шнурівці, які додали образу Кейт невимушеності і розслабленості. А на пальці у дружини принца Вільяма виблискує її улюблена і трепетно збережена фамільне прикраса - каблучка Леді Ді з сапфіром. Для королівської сім'ї ця каблучка – справжня реліквія.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Не відстає від родички і глава королівської сім'ї – королева Єлизавета II. Адже навіть у цьому віці хочеться виглядати яскраво і привабливо. Нещодавно Знай.uа писав, що царствена особа здивувала модним вбранням в самих актуальних тонах 2019 року.

Раніше ми писали, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл виявилися прихильницями собак. Все-таки, є дещо спільне, що об'єднує цих двох жінок, яку б ворожнечу їм не приписували. Обидві не встояли перед чарівністю собачих носиків, ці фото зворушать кожного.

Не так давно Кейт Міддлтон залишила вдома принца Вільяма з дітьми і поїхала веселитися в Лондон, на день народження до мами. Там вона затьмарила всіх сукнею за тисячі євро, передавав Знай.uа.

ТакожЗнай.иа" писав, що британські монархи, як звичайнісінька сім'я, люблять давати один одному смішні прізвиська. Ми дуже сміялися, коли дізналися, кого в королівській родині називають «Лисиком», а кого – принцесою Байдикування. Поспішаємо поділитися з нашими читачами. Цікаво, що отримала прізвисько навіть королева Єлизавета, причому з вуст самого молодшого члена королівської сім'ї. Тепер вся монарша прізвище не для преси кличе Єлизавету цим милим словом.