Британська королева продовжує дивувати громадськість своїм тонким смаком та відчуттям стилю, незважаючи на такий похилий вік. Так, днями Єлизавета II вразила своїм вбранням у квітах, яке, на думку модних фахівців, буде актуальне в 2019 році.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ, пише портал "Політека".

За інформацією журналістів, її Величність відвідала церкву Вест Ньютон, яка розташовується в графстві Норфолк. Поява 92-річної Єлизавети ІІ викликаа справжній фурор, адже вона не тільки перебувала у піднесеному настрої і з посмішкою вітала оточуючих, але й виділялася яскравим вбранням коралового кольору.

Стильний лук королеви склала композиція з сукні міді-довжини, довге пальто на гудзиках, прикрашене вінтажною брошкою, і милий капелюшок у тон наряду. Доповнили образ Єлизавети II чорні туфлі на низькому каблуці, рукавички та невелика сумочка.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто нагадати, що Саймон Доранте-Дей оголосив, що є позашлюбним сином британського принца Чарльза і Камілли Паркер-Боулз, яка нині є його дружиною. Як пишуть американське видання Radar Online і австралійське New Idea, 55-річний Саймон дав інтерв'ю, в якому повідомив, що народився, коли Камілла була коханкою спадкоємця британського престолу. Хлопчика нібито потім таємно віддали на усиновлення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що королівську сім'ю можуть евакуювати з Лондона, якщо Британія вийде зі складу Європейського Союзу. Brexit може стати причиною заворушень у центрі столиці, і на випадок такого розвитку подій, передбачено евакуацію королеви Єлизавети II і всіх членів королівської сім'ї. Про це стало відомо газеті The Sunday Times, яка змогла отримати секретну інформацію про урядовий план.

Як стало відомо, подібний план евакуації склали ще в часи холодної війни, проте зараз він трохи відрізняється від початкового варіанта – його доопрацювали і переорієнтували.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон затьмарила всіх на День народження матері, одягнувши сукню за тисячі євро.

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон погуляла без чоловіка на дні народженні коханої людини – папараці бачили все.

Знай.uа писав, кумедні прізвиська, які дали один одному члени королівської сім'ї.