На похоронах російського репера Кирила Толмацкого (Децла), які пройшли в Москві в середу, 6 лютого, стався неприємний інцидент.

Як пише МК, церемонія прощання з артистом відбулася в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні міста. В один з моментів, мікрофон взяв невідомий молодий чоловік, який пообіцяв "помститися за Кирила".

Децл
Децл

"Кирило, ми помстимося за тебе, хто це зробив - буде покараний. Всі відповідатимуть за це" - заявив перед рідними і шанувальниками Децла невідомий. Його мову перебив отець репера Олександр Тлумацький.

"Мені б не хотілося чути ці промови на похороні, вийдіть із залу. Не треба провокацій і безглуздих промов, як сталося, так сталося. Зробіть краще щось добре", - звернувся він до хлопця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Децл
Децл

Нагадаємо, російський репер Кирило Тлумацький, відомий за псевдонімом Децл, який раптово помер 3 лютого, міг стати жертвою російських спецслужб. Таке припущення з'явилося в мережі.

Так, один з користувачів звернув увагу на те, що Кирило Тлумацький регулярно критикував російську владу в цілому і Путіна зокрема. Навіть один з останніх постів виконавця був направлений на адресу керівництва Кремля.

Децл
Децл

"Він критикував владу і в музиці, і в ЗМІ. Ні на що не натякаю, просто хочу нагадати, що в КДБ СРСР (звідки родом Путін) існувала практика вбивств отрутами, які ніяк не визначалися на експертизах і нагадували смерть від природних причин", - написав Максим Мирович.

Нагадаємо, нещодавно вийшло шоу, присвячене смерті 35-річного репера Кирила Толмацкого (Децла).

Як повідомляв "Знай.uа", за фактом смерті російського реп-виконавця Кирила Толмацкого з'явилися попередні результати експертизи.

Також Знай.uа" писав, що в ніч на 3 лютого сталася страшна трагедія: 35-річний репер Децл загинув після корпоративу в клубі.