За фактом смерті російського реп-виконавця Кирила Толмацького, який виступав під псевдонімом Децл, з'явилися попередні результати експертизи.

Цю інформацію повідомляє джерело в правоохоронних органах, пише агентство ТАСС.

Згідно з результатами, наркотичних речовин в організмі померлого знайдено не було.

"Тіло передали родичам для доставки до Москви. Попередньо, наркотичних речовин за результатами експертиз не виявлено". говорить джерело

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На даний момент, офіційна версія смерті Толмацького - зупинка серця. Зазначимо, що відомий репер помер у віці 35 років.

Варто згадати, що артиста поховають у Москві на П'ятницькому цвинтарі 6 лютого.

Нагадаємо, що російський репер Кирило Толмацький, відомий за псевдонімом Децл, який раптово помер 3 лютого, міг стати жертвою російських спецслужб. Таке припущення з'явилося в мережі.

Так, один з користувачів звернув увагу на те, що Кирило Толмацький регулярно критикував російську владу в цілому і Путіна зокрема. Навіть один з останніх постів виконавця був направлений на адресу керівництва Кремля.

"Він критикував владу і в музиці, і в ЗМІ. Ні на що не натякаю, просто хочу нагадати, що в КДБ СРСР (звідки родом Путін) існувала практика вбивств отрутами, які ніяк не визначалися на експертизах і нагадували смерть від природних причин", - написав Максим Мирович.

Раніше портал писав, що культовий російський реп-виконавець Децл раптово помер 3 лютого.

Кирило Толмацький, який виступав під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Йому було всього 35 років. Музикантові стало погано вночі після концерту в Іжевську.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка російської естради Алла Пугачова дізнавшись про смерть Кирила Толмацкого (Децла) відреагувала зворушливим постом в своєму Instagram.

Також Знай.uа згадав треки які прославили російського репера Децла на весь світ.