Одна з найвідоміших і високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід часто балує мільйони своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так і в цей раз модель опублікувала нові фото, на яких постала на огляд публіки в незвичному образі. Як виявилося, дівчина стала героїнею березневого випуску глянцю ELLE, який вийде в Америці.

Так, на фотографіях, які з'явилися в записі зоряної моделі, вона приміряла кілька образів і з'явилася в різних нарядах на різних макетах обкладинок журналу. На одній з фотографій Джіджі постала на огляд публіки в пікантному рожевому образі. На фотографії вона зняла верх латексного боді, оголивши груди, але в той же час на ній рожевий піджак, який прикриває принади моделі. Її волосся на цій обкладинці розпущене і трохи розпатлане, на обличчі легкий макіяж, а у вухах витончені сережки.

На другій обкладинці в чорно-білих тонах Джіджі Хадід з'явилася і зовсім майже повністю голою. На ній тільки строката спідниця, яка оголює довгі ноги. Модель сфотографована в спокусливій позі, сидячи на піску, вона млосно дивиться в камеру, а волосся також розпатлане. На третій обкладинці дівчина з'явилася в червоному костюмі, який складається з об'ємних штанів і топіка без бретелей. Модель зображена на пляжі, а над її головою пролітає вертоліт, від цього її волосся сильно скуйовджене.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У підписі до фотографії Джіджі Хадід написала: "Дуже незабутня перша поїздка в красивий Ріо для нової березневої обкладинки (я) @elleusa з/від моїх друзів #stephengan @chriscolls. Велике спасибі @ninagarcia і всій команді!". Шанувальники дівчини не залишилися байдужими і почали активно обговорювати її нову публікацію.

Нагадаємо, український наряд допоміг Джіджі Хадід повністю розкритися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестри Хадід розбурхали мережу оголеними грудьми.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу роздяглася для глянцю.