Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугевой Максим Галкін дуже актично веде сторінку Instagram. Нещодавно з невідомої причини помер 83-річний культовий радянський кіноактор Сергій Юрський, а Галкін з цього приводу висловив свої глибокі співчуття. Так, артист пригадав, що зовсім нещодавно вони з Примадонною були на творчому вечорі Юрського в Ризі, де той вразив пару артистичністю, енергією і чарівністю.

"Сьогодні пішов з життя видатний актор Сергій Юрський. Це велика втрата і для театру, і для кіно. Його спектакль по п'єсі Йонеско «Стільці» у Школі Сучасної П'єси - це одне з найяскравіших театральних вражень моєї юності. Зовсім нещодавно ми були з Аллою на його творчому вечорі в Ризі - він вражав артистичністю, енергією і чарівністю. Я завжди захоплювався не тільки його роботами на сцені і в кадрі, але й тонким гумором, ерудицією, статурою. Для мене Сергій Юрський був камертоном інтелігентності. Найщиріші співчуття від нашої сім'ї Наталії Максимівні Теняковій, дочці Дарії, онукам і всім рідним і близьким.", - висловилював жаль Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Йдуть генії, самородки. Як подумаєш з ким ми залишаємося, не по собі стає.", "Йде ціла епоха 🍃 Дуже шкода...❣️", "Яка втрата 😭 Світла пам'ять!", "Дуже шкода, він був артистом з Великої літери. Так геніально читав Бродського😥".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще