Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram фотографію, на якій позує в спокусливому образі, стоячи у воді. Для яскравої фотосесії Ешлі одягла купальник-бікіні, який потім в фоторедакторі зробила сяючим і таким, що переливається. Те ж саме відбувається і з водою – вона теж блищить. Крім того, Грехем домалювала собі блискучі браслети на руці і нозі.

Модель стоїть боком до камери і як би підтягує трусики від купальника. Вона не дивиться в камеру, її голова повернута в сторону. Волосся моделі розпущене і укладене на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Ешлі Грехем розповіла про майбутню колекцію бікіні від її бренду. "Бікіні надихає на мою наступну колекцію. Люблю це дуже сильно, але також люблю роботу @sarashakeel і повідомлення ще більше! Перевірте її сторінку! Яскраві рухи. #glitterstretchmarks співтовариство", - написала модель.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Треба сказати, що шанувальники пишнотілої моделі в захваті від її образу і почали активно обговорювати. Пампушку засипають компліментами в коментарях, деякі навіть називають Ешлі ідеалом жінки. "Що це за редагування, який фільтр?", "Ух ти, досконалість", "Спекотніша, ніж погода", "Ти красива", "Я люблю тебе, ти даруєш мені впевненість", "Ви такі красиві і надихаючі для всіх нас, жінок, ви, фатальна дівчина", "Які великі груди, вони мені подобаються", "Ешлі, спасибі за те, що надихнули мільйони жінок", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.