Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в оточенні квітів і подарунків після концерту.

На фотографії артистка з'явилася в чорному вбранні з плюшевим ведмедиком у руках. Ольга присіла серед величезних букетів, які їй, мабуть, подарували на концерті. Волосся зірки укладене в красиву зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Бузова розповіла про те, що захворіла. Однак не всі фанати шкодують зірку, деякі пригадують їй, як вона фотографувалася в купальнику на снігу.

"Я не жаліюся, але так сталося, що вчора я дуже сильно захворіла. Не хочу навіть говорити, як я себе відчувала весь день, не було сил навіть встати з ліжка... але я розуміла, що не можу не вийти до Вас, знаючи, як всі чекали мій виступ в @iloveoblaka. А як я чекала зустрічі з вами і готувалася, зібрала всю волю в кулак, плюс колосальна допомога професіоналів, і я змогла дати концерт. Ще раз хочу сказати, що сцена і Ви – мої ліки, спасибі величезне за підтримку #моилюдивсегдасомной. Відразу після виступу поїхала додому, зараз лежу, п'ю чай, дивлюся всі ваші відео і сторіс, і не вірю, що я змогла. Дякую за море квітів і подарунків... Я просто люблю Вас. Завжди Ваша, Оля", - написала Бузова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Люди нагадали Бузовій, як попереджали її не бігати майже голою по морозу, а вона не слухала. Інші ж просто бажають своїй улюблениці швидше одужувати.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.