Незрозуміло – чи красунчик Бред Пітт такий розумник, що йому вдається зберігати хороші відносини з усіма колишніми, чи він просто хитрий жук, а у Джен Енністон ні краплі гордості. Але голлівудський серцеїд був помічений папарацці на дні народження у жінки, якій розбив серце, до того ж – на 50-річному ювілеї, пише Voice Showbiz.

Завтра Дженніфер Еністон виповниться 50 років. Однак ця обставина зовсім не завадила актрисі влаштувати велику вечірку з нагоди прийдешнього ювілею на вихідних. Свято Дженніфер влаштувала в Sunset Tower в Лос-Анджелесі, тільки для близьких друзів.

Серед тих, хто прийшов привітати іменинницю, були Гвінет Пелтроу, Джон Майер, Кеті Перрі разом з Орландо Блумом, Джордж і Амаль Клуні, Різ Уізерспун, Елєн Дедженерес, Кейт Хадсон, Демі Мур, ну і звичайно Бред Пітт. Папарацці побачили актора біля входу в готель. Марення не позував репортерів і фотографів, він швидко зник у натовпі гостей.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що дочка Джолі і Пітта пішла з дому: "я більше так не можу"

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Всепозволительное виховання дітей, виявляється, не найкраще рішення. Це на своєму прикладі довела Анджеліна Джолі , так як її власні діти починають віддалятися від неї. Рідна дочка актриси Шайло Джолі-Пітт (Shiloh Jolie Pitt) кілька місяців не живе з нею.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що після скандального розлучення гаряча матуся Джолі повертається в кіно.

"Знай.иа" писав про Джен Енністон, засвітилася на обкладинці Elle без нижньої білизни.

Також ми повідомляли, що голлівудська актриса Дженніфер Енністон готується стати мамою.

Відома американська актриса Дженніфер Еністон, яка нещодавно вельми цікаво прокоментувала можливі стосунки Бреда Пітта і Шарліз Терон, планує до 50 річного ювілею стати матір'ю.

Нещодавно Дженніфер відвідувала дитячі будинки в Мексиці. І в одному з притулків просто закохалася в однорічну дівчинку з темними очима і довгими віями. Щоб якомога швидше забрати дитину додому, вона доручила справу своїм адвокатам, щоб вони зібрали необхідні документи.

Нагадаємо, колишнього Дженніфер Еністон застукали з культовою актрисою: занадто гаряче.

Як повідомляв Знай.uа, Анжеліна Джолі вигуляла змужнілого сина: у мережу злили неоднозначні фото.

Знай.uа писав, Селена Гомес вийшла з психіатричної лікарні, куди потрапила з-за зради Бібера: розповніла, але щаслива.