Ще зовсім нещодавно в світі шоу-бізнесу обговорювалася гучна зрада чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу, якого засняли з київською тусовщицею в одному з клубів столиці. Так, фанати тривалий час підтримували співачку і засуджували Мурата, проте як виявилося, причиною недавнього розлучення стала зовсім не кричуща поведінка коханого. Як виявилося, розлади в сім'ї почалися задовго до скандалу.

Про це свідчить документ - рішення Шевченківського районного суду Києва, в якому і розводили подружжя, повідомляє "Народна правда". В документі чітко сказано, що останні два роки пара не проживала разом. Причиною розлучення назвали нерозуміння в сімейному житті, "відсутність довіри, почуття любові і поваги". У вирішенні підкреслили, що "примирення неможливе", тож навряд чи Лорак і Мурату потрібен був час на роздуми. Варто відзначити, що в суді розглядалося розірвання шлюбу, однак про виховання доньки Соні та поділ майна колишнє подружжя домовлялося між собою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.