Майстер пісочної анімації, переможниця першого сезону "Україна має талант", художниця Ксенія Симонова успішно виступила на проекті America’s Got Talent: Champions.

Ксенія викликала непідробний захват у американської публіки. Після її виступу з історією Don’t Be Late ведучий шоу Террі Крюс вибіг до суддів і натиснув на "золоту" кнопку, щоб українка потрапила в десятку кращих.

У фіналі Симонова показала зворушливу виступ Love Always Wins, яке суддя Саймон Коуелл одним з кращих за всю історію шоу. Переможця шоу оголосять 18 лютого.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що незвичайна дівчина з ніжним і красивим вокалом, яка з самого народження через помилки лікарів майже нічого не бачить, вразила суддів на "Голос країни 9".

26–річна одеситка впевнена, що за допомогою участі в "Голосі 9" їй вдасться розкрити свій потенціал:

"Для мене музика – це свобода. І лише на сцені, я можу показати свою справжню красу. Коли я вступала до консерваторії, мені казали, що мій голос дуже гарний, але зовнішність не сценічна та артисткою мені ніколи не стати. На жаль, так сталося, що при народженні мені пережали зоровий нерв. З того моменту у мене постійно рухаються очі і я дуже погано бачу. Але я закінчила консерваторію, як вокалістка і як теоретик. Я прийшла на голос країни для того, щоб своїм прикладом показати, що не звертаючи увагу на недоліки в зовнішності, для кожного знайдеться місце на сцені".

У коментарях користувачі мережі писали, що від голосу Ксенії у них пішли мурашки по шкірі.

Нагадаємо, 10 лютого, пройшов 4 ефір українського шоу Голос країни-9, який глядачі назвали найромантичнішим за весь час проекту.

Раніше Знай.иа повідомляв, відома украинская співачка Тетяна Решетняк більш відома, як TAYANNA розповіла, як намагалася потрапити у Віа Гру.

Знай.иа писав, чоловік Мозковий з новим ім'ям прийшов на "Голос".