Буквально нещодавно відомий британський актор Деніел Редкліфф цікаво пожартував про те, що може зіграти вигаданого героя коміксів Marvel Росомаху у новому фільмі. Про це повідомляє видання WIRED.

Так, в понеділок, 11 лютого, зірка "Гаррі Поттера" відповідав на популярні запити користувачів пошукових системах. Деніел отримав питання, чи стане він новим виконавцем ролі Росомахи.

Тоді актор жартома відповів, що новий фільм почнеться з того, як Х'ю Джекмана (минулого виконавця ролі Росомахи) "кидають в пральню", після чого на екрані з'являється Деніел.

Наголошується, що зараз користувачі мережі активно обговорюють слова Редкліффа. Були припущення, що за жартом актор приховав сенсаційний інсайд.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, популярний у соціальній мережі Instagram художник BossLogic опублікував фанатський арт на цю тему. Там він зобразив Деніела в образі Росомахи.

Як відомо, Деніел Редкліфф прославився на весь світ завдяки ролі чарівника Гаррі Поттера, яку він виконував у восьми фільмах франшизи. Серед інших відомих кінострічок за участю британця – "Ілюзія обману-2", "Людина – швейцарський ніж", "Убий своїх коханих".

Раніше ми писали про те, що компанія Classic Stills, яка займається випуском постерів, артів і фотографій з фільмів та серіалів, спільно з Universal Studios займеться виробництвом лімітованої серії плакатів з фільму "Гаррі Поттер і філософський камінь".

У планах компанії випуск постерів по всім восьми частинам франшизи. Найвідданіші фанати зможуть взяти участь у відборі кадрів, які Classic Stills використає для плакатів.

Нагадаємо, що актор і головний герой серії фільмів про "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вирішив розкрити секрет зі зйомок картини, який творці приховували 18 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, актор дав інтерв'ю порталу The Hollywood Reporter, в якому зізнався, що на зйомках він одягав фальшиві зуби.

Також портал Знай.uа писав, що Метью Льюїс, зірка фільмів про Гаррі Поттера, який виконував роль Невілла Лонгботтома, несподівано отримав назад свій загублений або вкрадений гаманець.