Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з продюсером Потапом, зазначивши, що він справжній геній. Варто відзначити, що артистам давно приписують не лише роман, а й шлюб, а останнім часом Настю запідозрили у вагітності, адже вона знову набрала вагу і всіляко приховує живіт на фото.

"@realpotap, ти справжній геній", - ласкаво підписала кадр Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Які круті 😍😍😍", "Шикарні🔥", "Мені так подобаються спільні фотки😍", "Ви вже мислите однаково за ці роки спільної роботи? Одяглися схоже😂. Люблю вас і разом і окремо 😍", "Ви такі круті і позитивні, разом дуже класно виглядаєте -обожнюю вас ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.