Український ведучий, музикант і блогер Володимир Дантес разом з мільйонами інших чоловіків замислився, що подарувати коханій на День Валентина. Якщо в тебе купа грошей – то жодних проблем, це і так всі знають, а от спробуй здивувати її із пустими кишенями.

Подарунок на День Закоханих: лайфаки для злидарів від Дантеса

Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої

Тому чоловік Наді Дорофеєвої винайшов кілька незвичних способів і описав їх, звісно, не без іронії.

"Ви досі думаєте, що ж подарувати коханій на День Святого Валентина? Тоді читайте до кінця! Давайте почнемо з того, що ця особа абсолютно не думає про вас (про хлопця, про чоловіка). Вона дозволяє собі заробляти, в той час поки ми, чоловіки, знаходимося в пошуках роботи. Якщо ви, як і я, ще не підібрали код до картки коханою і не можете дозволити купити їй дорогий подарунок, то вона обов'язково зрадіє подарунку, зробленому своїми руками. Тим більше руки у мене золоті", - запевнив ведучий.

Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Перший лайфхак від Датнеса: написати "неймовірного листа" на "зістареному" за допомогою чаю аркуші паперу А 4 і помістити в скляну пляшку. У своєму посланні обов'язково треба перерахувати всі позитивні зміни в житті, які відбулися завдяки зустрічі з коханою.

Дантес і Дорофеєва
Дантес і Дорофеєва

"Пишіть, що до знайомства з нею ви були собакою, що пропалює життя, без господаря, будинки і теплої постелі. Про те, що одного разу, ви побачили спалах на небі і зірку, яка падала. Ви загадали бажання, щоб у ваше життя прийшло щастя та достаток. І ось бажання виповнилося, із небес спустився ангел на ім'я (тут ви вставляєте потрібне ім'я). Вона врятувала життя, витягла з темряви і далі подібну ф...ню, як-небудь розкрутіть. Кладете це в пляшку. А потім приносите їй зі словами: "Дорога, дивись, що я виловив у морі людських доль". Просто гармата".

Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої

Не влаштовує лист? Створіть власне грошове дерево. Для цього достатньо взяти кілька гілок у найближчому парку:

"Це взагалі дуже просто, виходьте в парк, шукайте гілку, що нагадує дерево, по дорозі назад змінюєте сотку на дріб'язок в будь-якому магазині і починається магія. Скотчем, тільки прозорим, акуратно клеїте монетки, типу листя і ось вам дерево", - описав майстер-клас Володимир.

Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої

Ну а якщо вже взагалі лінь щось думати, помістіть у рамку доларову купюру. Як каже Дантес, всьому можна знайти кмітливе пояснення, а жінки, за його версією, взагалі не переймаються подарунками для чоловіків. Хоча більшість із них точно з цим не погодяться.

Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої

"Для ледачих - берете 1$ купюру, вставляєте в рамку і говорите: бажаю, щоб з кожним роком президент на ній змінювався, а цифри зростали. Якщо ви думаєте, що ці подарунки повне го...але, то давайте згадаємо що вони дарують нам... Типу секс? Це звичайно "ексклюзив"... Не знаю як у вас в родині, але у мене з цим не такі проблеми, щоб це був подарунок з вау-ефектом. Вони ж купують собі шмотки і кажуть: "Це тобі, щоб ти пишався, що у тебе така гарна дівчина поруч", - пригадав він всім представницям прекрасної статі.

Цікаво, що скаже на ці слова Дорофеєва: вона ж то справді важко працює і заробляє гроші на двох, тому заслуговує, певно, на більш серйозний подарунок.

Дивіться: Володимир Дантес. "Мені наплювати, що мене вважають альфонсом"

Нагадаємо, "Квартал-95" дав пораду всім чоловікам перед днем Святого Валентина.

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "Україна має талант" влаштувала спражній фурор на американському шоу. Також "Знай.ua" писав, Волочкова вимагає у колишнього 100 мільйонів.