Співачка Віра Брежнєва, схоже, кидається з крайності в крайність, не даючи про себе забути. Повернувшись з гламурних Мальдів, знаменитість знялася сидячи навпочіпки в брудному під'їзді, з мінімальним мейкапом. При цьому на ній білі "потворні" кросівки і чорна шкірянка.



"У нас на районі. Все на стилі, все, як ми любимо", - підписала знімок Брежнєва.

Пост швидко став популярним. Фолловери пишуть: "Круте фото! Реально набрид гламур", "Ви хоч гопницею одягніться, все одно жіночна і красива", "Насіння не вистачає", "Це найбільш мила і красива гопниця, що я бачив".

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Раніше ми писали, що відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала фанів новим відео, на якому постала на казковий відпочинок.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Так, на відео, яке з'явилося в записі Віри Брежнєвої, вона постала на телебаченні пляжі в цікавому образі. Артистка вийшла у відпустку разом з подругою і вже викладала фотографії з нею, але в цей раз вирішила показати тільки себе. На відео, яке з'явилися в записі співачки, вона позує на телебаченні пляжі топлес. Артистка відображена під час прогулянки по пляжу зі спини, але вона раз у раз оглядається. На ній тільки коротенька рожева спідничка з довгим шлейфом, який майорить на вітрі, і більше нагадує хвіст.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

У підписі до фотографії Віра Брежнєва написала: "Озираючись назад". Варто відзначити, що 3 лютого артистка відсвяткувала свій 37-й день народження. Мабуть, підпис до цього відео і саме відео пов'язано саме з її святом. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нове фото артистки. Фолловери засипають її "лайками" і пишуть багато компліментів в коментарях, а також вітають з Днем народження.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.