Телеведуча Леся Нікітюк розповіла, що нещодавно розійшлася зі своїм бойфрендом. На щастя, весела артистка зовсім не переживає про розставання і вже знайшла у собі сили пожартувати над колишнім. Передає Clutch.

Як повідомляють исайдери, стосунки між Нікітюк та її загадковим нареченим почали псуватися на початку січня. Незважаючи на те, що пара жила разом і планувала весілля, між ними не все було так гладко. Причиною розставання стала постійна зайнятість Лесі на роботі і її доходи, які виросли у кілька разів.

На днях Нікітюк офіційно підтвердила свій новий статус в Instagram.

"Хочеться щось розумне написати… типу: ми розійшлися, як у морі кораблі… Але при даній ситуації досить… Розійшлися. Усе. Журналісти, радійте… Новий інформаційний привід. Скажу наперед – no comment", – зізналася Леся.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Відразу після новини телеведуча пустилася у всі тяжкі й почала активно "хайпити" у соцмережах. У Instagram Stories вона всіляко висміювала ситуацію. Спочатку зірка зімітувала ридання з закритій ванній, а потім почала розповідати найпопулярніші любовні цитати: "Мене важко знайти, легко втратити і неможливо забути", "У кожної пари є свій Титанік. Він потонув, а я плаваю на дверях", "Не твоя, ось ти і бісишся".

У коментарях шанувальники постаралися підтримати українську красуню.

"Оу Леся ви ж класна. Мені дуже шкода", "Наступний!-сказав завідувач"-мій девіз на всі часи))) буде інший трамвай", "Радіти треба, значить він вам був не потрібен , доля дає вам можливість, скористайтеся нею по повній, ваша рідна людина вже на шляху до вас", "Леська не переживай, усе буде… просто ми обираємо не тих людей, і даємо ключі від серця не тим людям…", — пишуть користувачі.

Нагадаємо, Леся Нікітюк у екстремальному міні влаштувала спекотне дефіле, але забула взутися.

Раніше Знай.uа повідомляв, бабуся Лесі Нікітюк згадала шалену юність харизматичної внучки.

Також Знай.uа писав, змучена Леся Нікітюк показала долю мандрівника одним фото.