Королева Іспанії Летиція за день змогла продемонструвати два неймовірних образи. Про це передає Clutch.

У середу, 13 лютого, подружжя іспанських монархів, Філіп VI і його дружина Летиція, вирушили з офіційним візитом в Марокко. За перший же день поїздки Летиція продемонструвала два абсолютно протилежних образи: один з них був повсякденним, а другий вечірнім. Варто відзначити, що в обох королева виглядала просто розкішно.

До трапу літака в Іспанії 46-річна Летиція вирушила в строгому діловому вбранні. Королева вбралася у просту сіру сукню і чорні класичні туфлі від Magrit.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Для прийому у марокканського короля Летиція, звичайно ж, підготувалася набагато краще. Її білосніжна довга сукня з мереживною обробкою від Varela виглядала дуже елегантно і робила відсилку до східної тематики. Королева доповнила свій лук клатчем того ж бренду і сандалями від Magrit.

Раніше повідомлялося, що у британській столиці нещодавно пройшла 72-а церемонія вручення нагород Британської академії кіно- і телевізійних мистецтв BAFTA. Спецгостями заходу стали герцог і герцогиня Кембриджські принц Вільям і Кейт Міддлтон.

За інформацією модних оглядачів, для заходу Кейт вибрала витончену білу сукню на одне плече з квітковим декором бренду Alexander McQueen. Як завжди вишукана і елегантна, герцогиня привернула увагу всіх гостей і папараці. Принц Вільям вбрався у класичний чорний фрак, білу сорочку і стильний метелик.

Кейт Міддлтон доповнила образ сережками, які раніше носила принцеса Діана. На руці герцогині також був розкішний браслет, всипаний діамантами, який їй позичила королева Єлизавета II.

Нагадаємо, принц Гаррі залишив вагітну Меган Маркл заради війни з Путіним.

Раніше Знай.uа повідомляв, Сара Фергюсон примчала на допомогу Кейт Міддлтон і Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, вагітна Меган Маркл носить відверті сукні і шпильки.