Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в романтичному, але оголеному образі. Для фотосесії Ольга Куриленко наділа хитромудрий купальник кольору хакі. При цьому дівчина сидить навпочіпки в якомусь дерев'яному приміщенні. Актриса звела руки до неба, наче у молитві і мило посміхається, не дивлячись у камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Ольга дякує Бога за п'ятницю. Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а по понеділках заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Футуристичний стиль", "Зводить нас з розуму", "Приголомшливо красива", "У тебе п'ятиденний робочий тиждень?", "Оце так! Гарне фото!", "Ольга завжди виглядає чудово", "Гаряча любов бікіні", "Щасливих вихідних, Ольга, гарне фото", "А що для тебе п'ятниця?", "Сама неймовірна краса", "Дуже гарний знімок", "Суперфото", "Ольга, яка ви красуня", "Ольга, невже ви так тяжко працюєте, що так радієте п'ятниці?", "Красива посмішка", "Елегантна і дивно приголомшливо красива. Розум, краса, талант, співчуття – все в одній особі!", "Щасливих вихідних", "Слава Богу, ти у своєму купальнику", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.