Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в сценічному костюмі, перед концертом у російському Кірові.

На фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона постала на огляд публіки у відвертому чорно-рожевому костюмі. Він складається з рожевого боді з зашнурованими рукавами, мереживними вставками і чорними контурами. На ногах артистки чорні ботфорти з рожевими шнурками, які досягають стегон. У цілому цей сценічний наряд Олі нагадує костюм для БДСМ-ігор. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі зухвалий макіяж.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "Кіров, я готова. З нетерпінням чекаю зустрічі з вами. Хто не прийшов сьогодні, я не винна, що ви пропустите найкращу вечірку в році. Я вже хочу до вас. Сиджу в гримерці і чую вас, хто на місці? #бузоватур2019". Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Як це зазвичай буває, одним фото сподобалося, а інші хейтять зірку.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Цицьки зроби собі, чи грошей не вистачає? На концерт ніхто не приходить?", "Одягнися нормально, не ганьби батьків своїх", "Оля викинь цей наряд, вже доросла баба, а все трусами світиш, капець. Костюмчик як у шл*хи", "Ой, хто її так вбрав, жах?", "Ви стали ну дуже красива, весела і гаряча після розлучення", "Тобі самій подобається те, у що ти одягаєшся?", "Ти просто богиня", "Вбрання незвичайне, але симпатичне!", "Взагалі немає смаку", "Прикольний костюм", "Таке враження, ніби вона з Кіркоровим на одному ринку одягається", "Батіг в руки й поганяти стадо фанатів-баранів", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.