Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичайному вбранні. Для фотосесії Тіна Кароль одягла чорно-жовту пишну сукню. Наряд, судячи з усього, досить довгий і з закритим декольте, при цьому він оголює тендітні плечі артистки. Волосся Тіни Кароль розпущене, на її обличчі мінімум макіяжу і легка посмішка. Також можна помітити масивні обручки на пальцях однієї руки.

У підписі до фотографії артистка коротко, але змістовно написала: "Бути, а не здаватися!", а також залишила кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"До божевілля прекрасна", "Дар мови пропав від побаченого", "Немає слів, ідеальна", "Як завжди прекрасна, що й казати", "Неймовірна", "Боже, яка ж ти красива. Солодка, як цукерочка", "У цього фото неймовірна сила тяжіння", "Так просто, але в той же час чарівно", "Шикарна", "Красиве фото", "Бути, а не здаватися. Жити і посміхатися", "Краса не повинна бути міражем", "Тіна, ви супер", "Краса невимовна", "Просто неймовірно. Така сонячна", "Неймовірно красива", "Дуже красива", "Яка чудова", "Шикарний природний образ, щирий погляд, ти є в умах і серцях багатьох, хто бачив і чув тебе", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.