Українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала у своєму Instagram фото з одруженим чоловіком. Передає Clutch.

Зовсім недавно Леся Нікітюк оголосила, що розлучилася зі своїм нареченим незадовго до весілля. Телеведуча розповіла, що збирається один раз оголосити про завершення своїх стосунків у соцмережах, і більше згадувати про це не буде. Втім, шанувальникам і так практично нічого не відомо про загадкового коханого Лесі.

У суботу, 16 лютого, Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото. На ньому вона відображена в сексуальному образі, що складається з топу з глибоким декольте і шкіряної спідниці. На фото також присутній інший видний чоловік - Сергій Притула. Судячи з усього, знімок було зроблено перед початком ефіру другого півфіналу Нацвідбору на Євробаченні.

Шанувальники одразу ж почали обговорювати гарячий образ Лесі і відзначати, що вона виглядає так чудово, що навіть Сергій не зможе встояти. Фанати відзначають, що пара відмінно виглядала б разом, але є одна проблема - Притула одружений.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярна українська ведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк після новин про розрив з бойфрендом показала нове фото з салону краси.

На знімку, опублікованому на сторінці в Instagram, Леся Нікітюк похвалилася, як робить косметичні процедури. Однією з яких виявилася маска для обличчя зеленого кольору.

Знаменитість не захворіла і не відкривала зеленку зубами. Леся просто нанесла на обличчя щільну живильну маску зелено-бірюзового кольору. Досить незвично виглядає в такому образі.

Нагадаємо, Никитюк розійшлась з нареченим напередодні весілля.
Раніше Знай.uа повідомляв, Леся Нікітюк в екстремальному влаштувала міні спекотне дефіле, але забула взутися.
Також Знай.uа писав, бабуся Лесі Никитюк згадала шалену юність харизматичної внучки.