Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила показати, дещо цікавіше, а саме фото у весільній сукні з "нареченим". Ця фотографія нічим не відрізняється від звичайних весільних селфі молодят, от тільки вона не справжня, а кіношна. Артистка знімається в серіалі "Замок на піску", за сюжетом якого виходить заміж. Ось вона і похвалилася "весільним" знімком зі знімального майданчика.

На фотографії Аліна позує в мереживному білому платті з фатою на голові. Її волосся укладене в зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Поруч з нею в кадрі симпатичний актор, який, очевидно, грає нареченого Гросу. Хлопець одягнений у весільний костюм з великою білою квіткою на лацкані піджака. Він дивиться в камеру і мило посміхається.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У підписі до фотографії Аліна Гросу розповіла, що це вже третє її весілля в кіно. "Ах... эта свадьба, свадьба, свадьба пела… #замокнапеске. С третьей свадьбой меня, киношной, разумеется...", - написала артистка. Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі користувачі сприйняли всерйоз весілля артистки і почали її вітати, інші ж просто пишуть їй компліменти.

"Мені здається, що це дуже круто", "Тобі так пасує", "Алінка просто лялечка", "Як звуть актора на фото? Не можу згадати", "Аліночка, чекаємо фільм", "Така лялечка", "Таке відчуття, ніби ти в якомусь шоці", "Коли фільм вийде?", "В яких ще фільмах ви грали наречених?", "Гарне плаття! Наші матусі в них були найкрасивіші!", "Схожа на ляльку Барбі", "Шикарний наряд. Аліночка, тобі дуже личить", "Тобі дуже пасує образ нареченої", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.