Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в компанії відомого російського коміка Тимура Батрутдінова.

На фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона постала на огляд публіки в обнімку з гумористом. І ці обійми зовсім не схожі на дружні, Оля аж зажмурила очі від задоволення. Так і Тимуру подобаються дотики Бузової. Схоже, у зірок намічається роман, адже їм вже давно приписують стосунки.

На знімку Ольга Бузова позує в чорних скіні з червоними смужками по боках і чорній футболці. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Тимур з'явився на знімку в синіх джинсах і сірому піджаку. Ольга не підписала свою фотографію, але фанати і так про все здогадалися. Парочку засипають компліментами і побажаннями у коментарях до фото і просять вже швидше одружуватися і народжувати дітей.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Виглядаєте дуже добре разом", "Чекаємо на ваше весілля", "Так! Я цього не потерплю! Давайте сходьтеся вже!", "Так вони разом, тільки нікому не кажуть", "Класна пара", "Коли ви вже узаконитесь?", "Ви прекрасна пара, дуже сильно один одному підходите", "У когось сьогодні буде секс", "Оля, ви з Тимуром така красива пара", "Ідеальна пара", "От якби дійсно були б парою, то було чудово. Підходите", "Олю, ти як завжди богиня", "Оля інтригує нас знову. Ви дивитесь", "Як ви підходите один одному", "Мої улюблені відразу разом", "Навіщо фотографуватися?", "Одружуйтесь і народжуйте дітей, а то постарієте, обидва", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.