Український продюсер Потап, який, за чутками, є батьком майбутньої дитини Насті Каменських, опублікував знімок з Горбуновим і Осадчою.

Нещодавно співачка Настя Каменських, якій давно приписують роман з Потапом, опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографії з телеведучим Юрієм Горбуновим. Знаменитості вирішили прорекламувати бренд Потапа Mozgi і сфотографувалися у фірмових шапочках.

Продюсер теж не залишився осторонь і опублікував такий же кадр з цілим подружжям: Горбуновим і його дружиною, телеведучою Катею Осадчою.

"Потап, ти теж красень", "Куди це ви летите? Як ви все встигаєте? Дивився ваші сторіси, ви в кінотеатрі, а потім через годину Катя Осадча показує, що ви вже на якомусь заході?!", "Хоч хтось вищий за Катю Осадчу" – коментують користувачі соціальної мережі знімок.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Так, днями артистка вкотре підкорила фанатів оригінальним образом на вечірці.

Відповідні фотографії Каменських опублікувала в Instagram. Співачка була на заході в синіх джинсах із завищеною талією, в рожевому топі вільного крою, який нагадував велику зефирку. Образ зірка доповнила яскравими сережками-помпонами і тонкою пов'язкою-шнурком на голові.

Варто відзначити, що більшість прихильників було у захваті від зовнішнього вигляду Насті. Деякі підписники навіть почали порівнювати її з колумбійською співачкою Шакірою, інші ж написали, що артистка дуже схожа на ясновидицю.

Нагадаємо, телеведуча Маша Єфросиніна привітала Настю Каменських і зробила їй оригінальний комплімент.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських розповіла про деякі таємниці їх відносин з Потапом.

Також Знай.uа писав, вагітна Каменських зізналася Потапу в найголовнішому.