На традиційній вечірці перед народження дитини Меган Маркл з'явилася несподівана гостя - дружина актора Джорджа Клуні, ікона стилю Амаль Клуні. Передає Clutch.

Як відомо, 15 лютого Меган Маркл прилетіла до США, щоб зустрітися з друзями і зробити покупки. Для візиту вона вибрала шикарний готель The Mark в елітному районі Нью-Йорка, де вдень і вночі снують папараці.

А в середу, 20 лютого, Маркл вирішила влаштувати вечірку перед народженням малюка, яку американці називають Baby shower. Серед гостей, що з'явилися на заході була і знаменитий адковат Амаль Клуні. Раніше вони з Джорджем відвідували весілля Меган і принца Гаррі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Варто відзначити, що Амаль з'явилася на вечірці однією з перших, і відразу ж захопила всіх присутніх своїм розкішним виглядом. Дружина голлівудського красеня постала в червоному комбінезоні, золотистих човниках і чорному піджаку чоловічого крою. Ідеальний образ доповнила фірмова укладка Амаль з легкими хвилями і золоті прикраси.

Раніше повідомлялося, що Меган Маркл у Нью-Йорку спробувала непомітно повечеряти зі старим другом і тенісисткою Сереною Вільямс, але папараці все одно її засікли.

У вівторок, 19 лютого, 37-річна Маркл вирушила на вечерю з легендарною тенісисткою Сереною Вільям і директором клубу Soho Маркусом Андерсоном. За чутками, саме Андерсон познайомив Меган з її майбутнім чоловіком, принцом Гаррі.

Для візиту в The Polo Bar, де повинні били повечеряти старі друзі, Меган вибрала чорний светр і джинси Hatch Maternity, які доповнила стильними тканинними чобітками Tamara Mellon. Образ завершило довге стильне пальто від Victoria Beckham синього кольору і чорна сумка Stella McCartney.

Нагадаємо, Меган Маркл знову з'явиться на великому екрані.

Раніше Знай.ua повідомляв, День Святого Валентина розвів вагітну Меган Маркл і принца Гаррі.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон застукали у найнесподіванішому місці.