Аліна Гросу завжди була активним користувачем соціальних мереж. Практично кожен день співачка публікує в Instagram кадри, які ілюструють її особисте та професійне життя. Однак якщо раніше знімки досить часто носили відвертий характер, то зараз Аліна дотримується більш стриманого, вишуканого образу. Деколи Гросу навіть розчулює фанатів зворушливими кадрами, наприклад, з свого дитинства.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Так, за останні дні співачка і актриса поділилася з підписниками десятком фотографій, на яких позує ще зовсім маленькою.

"Знаєте, що є вічне в цьому світі? Це моя любов до їжі... У всіх є своя любов, нормальна і тільки у мене до "поїсти". І це тільки частина фотографій...Відчуття, що мене в дитинстві або фоткали тільки з їжею, або я постійно їла"- написала під серією фото Гросу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила показати, дещо цікавіше, а саме величезний вагітний живіт. На перший погляд це "пузо" практично не відрізнити від справжнього, але, як вже здогадалися шанувальники артистки, живіт бутафорський. Справа в тому, що Гросу знімається в черговому серіалі, і мабуть, роль вимагає "завагітніти".

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки в кімнаті, яка нагадує чийсь кабінет.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.