Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішними грудьми в кофтині з глибоким декольте. Так, артистка вирішила прорекламувати чоловічі подарунки на честь 23 лютого, закинувши ногу на диван.

"Найкращий подарунок на 23 лютого для чоловіка - це кохання жінки ❤ , але все одно вони чекають від нас маленькі подарунки", - лаконічно підписала Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Сексі😍😍😮😮❤️", "Гарні груди", "Яка Ви красива 😍😍😍 не перестаю захоплюватися вашою красою😍", "Як приємно на вас дивитися.Не худа,не товста(вибачте за мій французький),все в самий раз!!!", "Як завжди Анюта сексі шмексі 😀😀👄👄👄👄👄🙌".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.