Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила показати більш скромні фотографії з прогулянки, для якої вбралася в стильний образ. На знімках, які з'явилися в записі актриси і співачки, вона постала на огляд публіки в оригінальному пальто персикового кольору. З-під верхнього одягу у Аліни визирає чорне плаття з білим коміром, а на її плечі висить коричнева сумка. Волосся артистки розпущене і недбалими локонами спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Аліна Гросу написала коротко "Дівчинка у персиковому", а також залишила хештег з назвою серіалу в якому знімається – "Замок на піску". Це може говорити про те, що знімки, які співачка показала, – це кадри зі зйомок. Крім того, у підписі до фото Гросу запропонувала фанатам вибрати, яке з двох їм подобається більше.

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від такого милого образу, і засипають Аліну компліментами. "Дуже гарна посмішка, але прямо не мила, а хитра", "Ти прекрасна", "Красуня", "Обидва фото гарні", "Шикарна", "Дійсно раніше не цікавилися, Аліна звідки йде таке незвичайне прізвище?", "Аліночка, Ви чудова, серіал дивилася з великим задоволенням з вашою участю, чекаємо з нетерпінням приклади нового, успіхів Вам", "Красива дуже!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.