Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Так, в цей раз Аліна в черговий раз підкреслила свою "дорослість" і презентувала нову пісню під назвою "Вова". Як розповіла співачка, ця пісня стала своєрідним фіналом трилогії під назвою "Дико кохала Вову". Також артистка анонсувала новий кліп на цей трек. На своїй сторінці Аліна опублікувала фрагмент нової пісні, яку повністю можна послухати в YouTube.

Зазначимо тільки, що на заставці Аліна постала в образі "зіпсованої" монашки. Як відомо, в цьому образі вона вже з'являлася раніше. На знімку з заставки Гросу позує в чорно-білій монашій мантії, але при цьому на її обличчі дуже яскравий, зухвалий макіяж з червоною помадою, яку вона тримає в руці, як сигарету. Волосся артистки зачесане назад у строгій зачісці.

У підписі до відео Аліна Гросу написала: "#VOVA. Сьогодні #ПРЕМ'ЄРА. Це свого роду фінал трилогії під назвою «Дико кохала Вову». Качаємо і ділимося своїми відчуттями. А зовсім скоро – #newвидео, де ми зуміли поєднати #дика #любила #vova в одну історію... #СовсемСкоро. 13 хвилин музичного фільму".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від нової пісні Аліни і засипають її компліментами в коментарях. "Дуже класна, я вже скачала", "Пісня бомба", "Це ж шикарно", "Вже хочу її собі в плейлист", "Пісня супер, мені дуже сподобалася", "Клас, бомба, так тримати, чекаємо ще новинок", "Відчуваю, що це новий хіт", "Дуже круто", "Це найкраща твоя пісня, супер", "Класна пісня, так тримати", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.