Відома зоряна українська пара, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, опублікували дивні знімки з невеликої фотосесії.

Дантес поділився фотографіями на своїй сторінці Instagram.

Зірки позували в знаменитому магазині "DODO", власницею якого є сама Надія Дорофєєва.

Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої
Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофеєвої

Шанувальники постійно цікавляться життям артистів. Як відомо, Володимир любить пожартувати. Цього разу він також не стримався.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На першому фото він дивиться в камеру, ніжно обійнявши свою дружину. На них надіті оверсайз худі з DODO — магазину Дорофєєвої.

"Do Do Доброго ранку! @sododo.official орієнтований на дівчаток, але худі оверсайз орієнтовані були явно на мене!". підписав знімок Володимир Дантес

Друге фото шокувало багатьох підписників зірки. Дантес вже не обіймає Надю, а дивиться на її сідниці в синій спідниці з натуральної тканини з баскою. Він підписав фото "Зацінили?", як би натякаючи, що прихильникам треба зацінити "п'яту точку" співачки.

Шанувальники почали активно обговорювати образи артистів і залишили багато коментарів.

«У мене чоловік теж реглан орендував на невизначений час», «Гарна пара», «Хочу собі такий худі», «Яке миле фото», «Унісекс… Я про худі», «Дуже красиво», «Солодка парочка», «Ще одна в скарбничку улюблені фото», «Які ж ви гарні! Навіть чимось схожі». пишуть шанувальники

Надя Дорофеєва
Надя Дорофеєва

Нагадаємо, що українська співачка, солістка групи "Время и Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість рекламувала яскраві кросівки всесвітньо відомого бренду Adidas і жовтий пуховик від українських дизайнерів Іепкі Іепкі. Так, артистка присіла навпочіпки і пожартувала про спортивний образ.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.