Українська співачка і модель, колишня учасниця популярного тріо "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка зараз відпочиває в Таїланді, вирішила по-доброму підчепити свою сценічну колегу Олю Полякову одним тільки фото в Instagram, і в неї це вийшло. Дівчина опублікувала у соцмережі фотографію, де сидить на тлі барвистих таїландських пейзажів в блакитному платті-вишиванці, а над її головою височіє пальма. Пальма ця, що характерно, виглядає, як помпезний головний убір для Санти. Тому модель супроводила фото наступним написом:

«Оль, я знаю, ти оціниш, спеціально для тебе – нова модель кокошника".

Фанати в коментарях оцінили гумор Санти - відразу видно, що дівчина не тільки яскрава і красива, але і володіє приголомшливим почуттям гумору.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Лобода ані Лорак, Ротару і Джамала: українські зірки показали, де проводять зимові канікули.

Українські звезды рятуються від суворої української зими під пальмами на екзотичних курортах.

На пісках яких курортів ніжаться і скільки витрачають на відпочинок, інформацію з відкритих сторінок зірок шоу-бізнесу зібрав сайт kp.ua.

Катя Осадча, Юрій Горбунов і Джамала на Маврикії
Подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов приховували місце відпочинку. Але шанувальники визначили, що вони на Маврикії. Держава в Індійському океані, знаменита пляжами, лагунами і рифами.

Горбунов під час відпочинку не забуває займатися йогою. Осадча щодня демонструє вбрання українських дизайнерів.

На Маврикії засмагає українська телеведуча Жанна Бадоєва. Тижневе перебування на острові, включаючи переліт, обійдеться мінімум в 5000 доларів на двох.

Різдво там зустрічає і переможниця "Євробачення 2016" Джамала. На острів прилетіла з чоловіком Бекіром. Їх сина Еміра на знімках і відео не видно. Хлопчикові в березні повинен виповниться рік.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого мохнатика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтеру".

Також портал "Знай.uа" писав, що "безжальна" Лобода показала, що робить за лаштунками.