Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Довгий час в мережі ходили чутки про те, що Вова безробітний і живе за рахунок більш забезпеченої та популярної дружини. Проте нещодавно Дантес похвалився роботою над новим проектом, чим заінтригував шанувальників. Тепер же він показав фотографії з прогулянки, мабуть, по Києву.

На фотографії, яка в цей раз з'явилася в записі Володимира Дантеса, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Артист гуляє в довгому чорному пуховику, чорних брюках і кросівках. На його голові темна кепка, в одній руці Вова тримає таканчик кави, а в другій у нього темні окуляри. Дантес з подивом дивиться в камеру. У підписі до фотографії чоловік Дорофєєвої каже, що з першим теплом все стало красивіше.

"Втомилися очі? Хочете чогось гарненького? Ось вам я! Милуйтеся. Насправді, з приходом сонечка люди стали якісь гарніші, всі якісь щасливі. Краси вам скрізь! Style by: @anisimov_menswear @kicks_space", - написав Вова. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса і жартувати у відповідь на його пост.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Круто", "Коли ти виставляєш фото, то я завжди ржу і милуюсь", "Дантес, ти стиль! Ти мода! Ти шик! Ти якийсь космос, нереальний!", "Надюшин стиляга", "Ми обожнюємо Дантеса, у нього дружина принцеса", "Красавчик", "Так, красень ти наш", "Зараз Дорофєєва знову скаже, який же ти пафосний", "Дуже гарний", "А що робити, якщо замело снігом двері? Ні людей не видно, ні сонця", "Володимир, у чому секрет вашої чудової самооцінки? Я теж так хочу!", "Дантес як Дантес, не гоже мужику так самим собою милуватися. Ну гарненький звичайно", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.