Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати справжній приклад для мотивації - свою 63-річну маму. Так, артистка розповіла, що ще недавно у жінки були проблеми з серцем, однак після того, як вона серйозно зайнялася спортом, їй вдалося виправити цю проблему.

"Коли мене запитують, чи не пізно почати займатися собою у 42 роки, наприклад, то я роблю ось так 😳😳😳
Моїй мамі 63 роки і колись вона була сердечнецею на таблетках😅 щоранку вона робить кілька вправ на гнучкість, а в турах не пропускає ні лекції ні тренування❤️ Ви можете все і в будь-якому віці, тіло буде тільки вдячним, якщо ви почнете приділяти йому увагу, вдихнете життя і почнете помічати де скуто, де згорблено, де німіє! Все можна виправити! В будь-якому віці не пізно! І в 40 і в 50, і в 60, і навіть в 70☝🏻 А ваші мами займаються своїм тілом? Чи вийшла заміж і можна на Релакс?;)", - поділилася емоціями Луценко. Фолловери залишилися в захваті: "Мама молодець. Ну а Аніта взагалі суперова!", "Мамулик красуня!!!😊", "Мама просто підкорила😘", "😍займатися ніколи не пізно! І чим раніше, тим краще)))", "Вау! Я у захваті!😍Мама суперово виглядає!❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.