Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, де присіла на мармурові сходи, примірявши стильний образ. Так, артистка побажала шанувальникам багато любові і радості, однак вони не на жарт перейнялися через зовнішній вигляд Кароліни.

"Новий день - нове життя. ❤️ Любові і радості кожному!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Навіщо ви в фотошопі ніс зменшили,на Майкла Джексона схожі. ", "Дуже схожа ,на Майкла Джексона , якщо придивитися і наблизити фото ).", "Що з обличчям?", "Ані,вибачте,але от дивлюся на вас і не впізнаю,що з вами роблять ваші косметологи,зовсім не ви це вже, сьогодні у вас обличчя Валерії, тільки колір волосся інший,не втрачайте індивідуальність.", "Що з носом !", "Ви мене вибачте,але ви така дівчина і стали гнатися за модою.ці качині губки як у всіх і ніс цей...навіщо".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.