Навколо Нацвідбору на Євробачення 2019 вибухнув неймовірний скандал. Деяких учасників викрили у "ватній" позиції з приводу Криму та Донбасу, а деяких засудили за концерти в Росії. Потім яскрава переможниця MARUV відмовилася від поїздки в Тель-Авів, а за нею посипалися і всі інші учасники. Врешті-решт Україна взагалі з ганьбою вирішила не показуватися на конкурсі.

Як завжди, користувачі їдко висміяли скандал у мемах і фотожабах.

Особливо дісталося нашому улюбленому "співочому ректору" Михайлу Поплавському, який, на думку експертів, стане найкращою кандидатурою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Користувачі знайшли і інших кандидатів.

Дісталося і НСТУ, які, за словами MARUV поставили неприйнятні для неї умови, через які співачці довелося відмовитися від участі в Євробаченні.

Ну і, звісно ж, перепало членам журі Нацвідбору.

Нагадаємо, російські артисти почали активно підтримувати співачку MARUV. Після Івана Дорна, який і сам збирає залишки репутації через спілкування у студії Юрія Дудя, підключилася і Наташа Корольова.

Раніше Знай.uа повідомляв, один з членів журі Нацвідбору Євген Філатов прокоментував ситуацію і визнав, що в 2016 році його група виступила в російському Краснодарі.

Також Знай.uа писав відомий український журналіст Юрій Романенко розповів, чому відмова України брати участь у Євробаченні можна вважати за "плюс" для скарбниці.