Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, зробленим в примірювальній магазину одягу. Схоже, артист вирішив підготуватися до весни.

На своїй сторінці в соціальній мережі Влад Яма виклав фотографію, на якій постав на огляд публіки в незвичайному, і навіть комічному образі. На знімку танцюрист з'явився в червоній шубі, яка йому явно завелика, і чорній кепці з козирком назад. На ногах танцюриста можна побачити сірі кросівки, з-під яких стирчать яскраво-блакитні шкарпетки з цікавим принтом. При цьому штанів на ногах Влада не спостерігається.

У підписі до фотографії зоряний танцюрист заявив, що вже підготувався до нового сезону. "На цей сезон зі стилем визначився", - жартівливо написав Яма в підписі до фото. Численні прихильники шоумена не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно його обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Шкарпетки класні!", "На Коляденко схожий", "Круто! На стилі", "Класний прикид", "Зухвалому чоловікові – зухвалий прикид!", "Ща піду чоловіка так само одягну, чого він не модний ходить", "Шкарпетки супер", "Кльово, вам дуже личить", "Шкарпетки гріють", "Мені здається шкарпетки потрібні гірчичного кольору", "Ви зробили мій день, довели до істерики", "Він був легко одягнений: труси, пальто і краватка. А так нічого модненько", "Модник 2019", "Оце гламур", "Шкарпетки в цьому прикиді, саме воно", "О, весна чумачеча насувається!", "А король-то голий!", "Чіткий, як ніколи", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.