Відомий скандальний російський співак Філіп Кіркоров часто ділиться з фанатами новими кадрами на сторінці Instagram. Знаменитість виставив спільні фото і відео з екс-дружиною Аллою Пугачовою та її нинішнім чоловіком Максимом Галкіним. Так, зіркова трійця позувала на зйомках шоу "Сьогодні ввечері", у випуску, присвяченому ювілею Примадонни.

"Ну ось і «secret mission”, яка зірвала мене з Гастролей по Далекому Сходу всього на один день - відзняли на ПЕРШОМУ КАНАЛІ @1tvприголомшливу програму «СЬОГОДНІ ВВЕЧЕРІ» у МАКСИМА ГАЛКІНА @maxgalkinru ,присвячену Ювілею нашої АЛЛИ @alla_orfey . Не пропустіть ефір 13 квітня на Першому Каналі", - анонсував Кіркоров. Фолловери не пройшли повз: "Філіп, заради Пугачової перервав гастролі, і прилетів на передачу, а Пугачова так би не зробила заради Філіпа. Не поважаю я її, вона дуже зарозуміла щодо Філіпа.", "А я не розумію навіщо зриватися з гастролей до людини ,яка тебе кинула. Чи як там у них вийшло ,один фіг колишня", "Третій зайвий 😂", "Галкін явно зайвий".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.