Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує без макіяжу десь в аеропорту.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує перед відльотом в аеропорту. Співачка одягла простий і зручний спортивний одяг та тримає в руці склянку з напоєм. Як підмітили шанувальники, на обличчі Регіни немає макіяжу, а її волосся зібране у хвіст. У підписі до фотографії Тодоренко розповіла про роботу в лютому. Також вона повідомила, що продовжить працювати в березні, але десь у теплих краях, поєднуючи роботу з відпочинком. Телезірка не сказала, куди летить, але раніше вона питала шанувальників про Дубай, тому можна припустити, що саме туди вона і відправилася.

"Я давно не спала повноцінно, в лютому у мене було 24 знімальних дні і 4 вихідних, під час яких я хворіла. І чесно вам скажу, моментами відчувала себе протермінованою сосискою, і навіть зараз мені не вистачає сил, щоб дописати цей пост, але знаєте, я задоволена виконаною роботою! Результати ви скоро побачите на моєму ютюбчику #ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ і на TV #Мэйкаперы і ще парочка кльових реклам. Тільки чоловікові час не встигла приділити, але я надолужу, обіцяю @vladtopalovofficial. А зараз я лечу у теплі краї. Думаєте, відпочивати? НІІІ, ПРАЦЮВАТИ і за сумісництвом у відпустку! Всім крутого початку весни. Які плани на весну?", - написала Регіна у підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а деякі стурбовані цим і закликають телезірку більше відпочивати і присвячувати час дитині і чоловіку.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.