Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав миле фото, але не з Каменських, а з іншою дівчиною.

На фотографії, яка з'явилася в записі Потапа, він постав на огляд публіки в компанії Мішель Андраде. Це співачка, яку продюсує Олексій Потапенко, він же зробив це селфі. На знімку Олексій і Мішель мило посміхаються в камеру. Потап відображений у картатій сорочці і з кепкою на голові, а Мішель – у чорній толстовці і з зачесаним у хвіст волоссям.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко анонсував концерт Мішель Андраде в Херсоні. "@mishvirmish завжди красива і натуральна! Крутєйша ЛатиноРитмо програма чекає на всіх, хто прийде на її концерти. Херсон перше місто, весна починається зараз!!! #michelleandrade", - написав Потап. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають зірок компліментами в коментарях, а деякі обіцяють відвідати концерти Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тато і дочка по шоу-бізнесу", "Клас, чекаємо в Миколаєві", "Удачі вам і з першим днем весни", "Які милі", "Я йду", "Нереально круті. Добре, що ви є", "Привіт. Приїжджайте до нас в Білу церкву", "Класний пост!", "Я люблю весну", "Коли в гості?", "Моя улюблена Мішель", "Вона така мила", "Ну чекаємо на Дніпрі", "Була вона в листопаді в Дніпрі на ювілеї Каравану. Як по мені не айс, а ось Mozgi БОМБА!", "Дуже круте фото", "Ну от, справжня краса. А не всі ці нарощені сісі, вії, губища", "Коли чекати в Харкові? Діти не хочуть пропустити!", "Мішель красуня", "Обожнюю її", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.