Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в яскравому купальнику на пляжі. Цією фотографією співачка привітала шанувальників з днем котиків і помріяла теплу весну.

На фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона постала на огляд публіки у відвертому суцільному купальнику яскравого жовтого кольору з бісерною вишивкою. Оля позує на веранді пляжного будиночка на тлі гарного літнього пейзажу. Артистка стоїть у спокусливій позі, а її купальник підкреслює підтягнуту фігуру. Ось тільки шанувальники радять Олі зробити силіконові груди, адже її власний бюст ну вже дуже маленький, що багатьом не подобається. Волосся зірки зачесане в строгий пучок на маківці, на її очах величезні темні окуляри, а у вухах великі сережки-кільця.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "Сьогодні не тільки перший день весни, але й день котиків, незважаючи на те, що я люблю собак, ви знаєте, що мене так багато називають @akryyana #мяу. Зі святом, мої кішечки і котики. Так хочеться вже справжньої весни і сонця". Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Як це зазвичай буває, одним фото сподобалося, а інші хейтять зірку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Красуня", "А чому б голяка не знятися?", "А жовтий колір тобі личить", "У Ольги є груди. А цицьки прироблюйте собі! Хоч на лоб! Присвячується всім отруйним дамам!", "Знову ця жопа, знову оголює свої кістки. Як вже набридло дивитися одне і теж", "Ми хочемо більше цицьок", "Нормальні груди таки прямо!", "Рівна, що ззаду, що спереду, вішалка", "Без купальника цікавіше фото вийшло б", "Шикарна фігурка", "Що природно, те не бридко", - пишуть в коментарях до фото Бузової.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.