Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала відео з Євгеном Кошовим, чим спровокувала чутки про можливий роман знаменитостей. Передає Clutch.

Настя Каменських останнім часом буквально не зникає зі сторінок ЗМІ через чутки про її роман з колегою Потапом. Фанати впевнені, що знаменитості не тільки давно одружилися, але і очікують появи спільної дитини. Правда, самі Потап і Настя воліють ніяк не комментувати ці чутки.

А тим часом Каменських, яка нещодавно повернулася з США, продовжує активно працювати і з'являтися на різних шоу. Так, на офіційній сторінці в Instagram Насті з'явилося фото зі зйомок "Розсміши коміка. Діти". На ньому красуня крутитися поруч з відомим "кварталівцем" Євгеном Кошовим, посміхається і навіть обіймається з ним. Цим Настя спровокувала чутки про те, що, можливо, лисий коммедіант став її новим обранцем.

"Як ви думаєте, хто приєднається до нас з Євгеном Кошовим у новому сезоні коміків?", – написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"У тебе новий лисий?", "Саня Пікалов, Степан Казанін, Юра Ткач, Потап, Ігор Ласточкін всі гідні і головне, що з почуттям гумору у них все в порядку!", "Жека, слину підбери…", "Ткач, Потап, Монатік, Ласточкін, Никитюк, Полякова, Таня Песик. Але точно там же гарніше", "Потап вже не той"– коментують шанувальники.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, після недавньої відвертої фотосесії, вирішила трохи реабілітувати свій гарячий спосіб. Нагадаємо, що нещодавно виконавиця повністю роздяглася на камеру, хоча і частково затулила пікантні місця ковдрою.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських виставила селфі без макіяжу, похвалившись дизайнерської толстовкою. Так, артистка трепетно подякувала за костюм, а фанати відзначили, що Настя нарешті одяглася.

Також Знай.uа писав, Потап нарешті розповів, які стосунки пов'язують його і Настю Каменських. Ігор Ластівки запитав у Потапа: "Мутиш з Каменських?". Той без роздумів відповів: "Так".