Скандальна російська рок-співачка Юлія Чичеріна, яка відома, як прихильниця "ЛНР" і "ДНР", накинулася з погрозами на засновника Facebook Марка Цукерберга. Артистка пригрозила йому "наступною війною".

Така бурхлива "атака" Чичеріної виявилася звичайною реакцією на блокування її сторінки в соцмережі.

"Гей, Цукермани! за блокування будете відповідати, в наступній війні, напевно, не будемо вас рятувати більше від Гітлера". звернулася Чичеріна до Цукербергу

Через деякий час співачка видалила провокаторський пост, проте її "шанувальники" вчасно нагодилися і зберегли публікацію в Twitter.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

У Facebook співачка залишила нові погрози, вже зі згадкою імені загиблого лівійського диктатора Муаммара Каддафі.

"Цукерберг, за те, що ти створив цю фашистську соцмережу і продав її ЦРУшникам, які зруйнували Лівію, мученицьки убитий Мауммар Каддафі не буде давати тобі спокою в твоїх нічних кошмарах, поки тебе не будуть судити після чергової перемоги". Юлія Чичеріна

Цукерберг, за то что ты создал эту фашистскую соцсеть и продал ее ЦРУшникам, которые разрушили Ливию, мученически убитый...

Geplaatst door Чичерина op Zaterdag 2 maart 2019

Нагадаємо, що одурманені путінськими пропагандистами представники російського шоу-бізнесу не гребують концертами в окупованому Донецьку і Криму, отримуючи при цьому нечувані гонорари від самого "царя".

На днях стало відомо про те, що відомий рокер, соліст групи "Агата Крісті" Вадим Самойлов регулярно виступає в Криму та на території окупованого Донбасу. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на коментарі музиканта.

Навряд чи на пострадянському просторі знайдеться людина, яка ніколи не чула "Я на тобі, як на війні ... а на війні, як на тобі....". Однак тепер українцям доведеться забути про концерти музиканта, який пішов на поводу у пропаганди Путіна.

Раніше портал писав, що кремлівська рокерша Юлія Чичеріна, скориставшись методичкою пропагандистів, відповіла українцям за "цькування".

Як повідомляв раніше Знай.uа, російська співачка Юлія Чичеріна оскандалилася нової маразматичною заявою про Донбас.

Також Знай.uа писав про те, що російському співаку Віктору Салтикову, який прибув в еаропорт Бориспіль, відмовили у можливості перебування на території України.