Українські артисти Софія Ротару, Таїсія Повалій, Вєрка Сердючка, Alekseev і Максим Барських виступили в Дюссельдорфі на концерті "Пісня року" разом з російськими зірками.

Відповідні фото і відео з'явилися в мережі.

"Пісня року" є традиційним російським концертом, тільки проходить він у Німеччині. Крім названих українських артистів на афішах концерту раніше був зазначений колектив KAZKA. Проте пізніше з'явилася інформація про те, що сталася помилка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У свою чергу російські ЗМІ повідомляли, що KAZKA просто не хотіли потрапити в скандал перед Нацотбором на Євробачення.

А ось наставник KAZKA Андрій Данилко, Барських, Софія Ротару та інші скандалу не побоялися і виступили разом з Лолітою Мілявською, Миколою Басковим та іншими.

Раніше повідомлялося, що співак з Дніпра Олександр Тесленко підкорив Dan Balana, в результаті чого суддя віддав художник останнє місце в команді.

Музичне шоу "Голос країни" набирає обертів все швидше. Вся країна із завмиранням серця дивиться випуски нового - 9 сезону шоу.

Олександр Тесленко народився в Дніпрі. Зараз хлопець навчається в Києві в інституті музики імені Глієра. Йому всього 18 років.

Олександр виконав ліричну пісню "When I Was Your Man" Бруно Марса. На останніх секундах виступу хлопця Dan Balan розгорнув своє крісло.

Нагадаємо, в мережу злили фото "папіка" Ані Лорак. Скандал навколо розлучення Ані Лорак з чоловіком Муратом обростає все новими чутками та пересудами.

Як повідомляв Знай. ua, Данилко пройшовся Зеленському і MARUV. Вони точно не хотіли ніякого зла, а все інше - недопрацювання організаторів.

Знай. ua писав, що Софія Ротару покинула свій улюблений будинок. Окупанти змусили відому співачку Софію Ротару закинути свій особняк у Криму.