Російський музикант Децл, він же Кирило Толмацький помер 3 лютого в гримерці через кілька хвилин після завершення свого концерту. Дана смерть шокувала рідних і фанатів музиканта.

Близькі люди говорили, що він трохи скаржився на погіршення стану за кілька днів до смерті, проте ніколи не мав серйозних проблем зі здоров'ям.

У понеділок, 4 березня, стала відома справжня причина смерті Децла.

Децл помер внаслідок гострої серцевої недостатності, що стала ускладненням захворювання серцево-судинної системи. Це офіційні результати судово-медичної експертизи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що єдиний спадкоємець репера за заповітом – це його син Антоній (Тоні). У даний момент йому 13 років.

Про це стало відомо з сторінки в Instagram його батька і продюсера Олександра Толмацького.

Незадовго до смерті Децл озвучив, кому будуть належати його авторські права: він просив допомоги в підготовці документів таким чином, щоб дохід від музики, відео, товарних знаків і мерчу надходив його синові.

Репер Децл (Кирило Тлумацький), який пішов з життя у 35 років, встиг повідомити рідним, кому будуть належати інтелектуальні та авторські права.

Нагадаємо, російські медики знайшли "вбивцю" Децла. У гримерці співака знайшли щось підозріле.

Як повідомляв Знай. ua, Децл перевертається в могилі: в родині репера вибухнув страшний скандал, ділять дитини та стан. Олександр Тлумацький опублікував велику повідомлення про скандал з вдовою сина.

Знай. ua писав, що стало відомо, кому Децл заповів права на свою музику. Незадовго до смерті Децл просила про допомогу з документами.