Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в компанії російських зірок.

Як виявилося, 4 березня російські артисти, серед яких Ані Лорак, взяли участь у прес-сніданку премії МУЗ-ТВ. Як видно на фото, яке Ані Лорак опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, на захід вона прийшла в повністю чорному луці. На ній прозора блузка з пишними рукавами і спідниця-олівець нижче колін. Також співачка одягла чорні колготки і черевики на підборах. Її волосся зібране у високий пучок, а кілька пасом спадають на обличчя з яскравим макіяжем.

Крім Лорак, на фотографії видно відомих російських зірок, деякі з яких відкрито підтримують Путіна і його політику щодо України. Але для українки Кароліни це, мабуть, не проблема. Вона сфотографована в компанії Джигана, Лепса, Галкіна, Галустяна, Ревви, Діани Арбеніної та директора МУЗ-ТВ Армана Давлетярова. Очевидно, що до церемонії російської "Премії МУЗ-ТВ 2019. Музика об'єднує" Ані Лорак почала готуватися вже в березні, хоча захід заплановано на літо.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляють російські ЗМІ, Ані Лорак заявила, що виступить сольно. Номер, з яким співачка вийде на сцену, буде готувати фахівець, який зробив її шоу DIVA. Крім цього, стали відомі імена ведучих "Премії МУЗ-ТБ – 2019". В цьому році оголошувати артистів будуть Максим Галкін, Олександр Ревва і Михайло Галустян, які також були присутні на прес-сніданку.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.