Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новими дивними накидками на сидіння свого розкішного Mercedes, рекламуючи черговий бренд. Так, артистка зробила типовий жест пальцями вгору, однак шанувальники образу ж порівняли її руку з курячою лапкою і навіть запідозрили в поклонінні Сатані.

"Привіт, мої дорогі! Ви помічаєте, як багато часу я проводжу в дорозі, і в своїх сторіс в машині я завжди на моїх улюблених накидках. Не раз я радила вам компанію 😍 За роки нашого знайомства вони ніколи мене не підводили. На цих накидках я їжджу вже півроку, подивіться, вони як нові😍 Приємно, що в нашій країні є виробники, що випускають відповідну продукцію. Даруйте собі подарунки цієї весни, я поганого не пораджу😉", - поділилася емоціями Бузова. Фолловери взялися коментувати: "Курячі лапки,якось смішно виглядає,краще вже просто ручкою людям помахати", "Як куряча лапа, не показуй цей жест", "Цей жест - це жест сатани.", "Оля скрізь показує знак бафамета, це сатанинський знак, не інакше вона продала душу дияволу за свою популярність!", "Оля,навіщо постійно цей сатанинський знак показувати,просто огидно вже. Пропадає до тебе всяка повага.".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.