Популярна російська співачка Наталія Чистякова-Іонова, яка більше відома як Глюкоза, часто виставляє в Instagram провокаційні кадри. Нещодавно знаменитість негативно відгукнулася про смерть соліста The Prodigy Кейта Флінта, який наклав на себе руки 4 березня. Так, артистка звинуватила виконавця в боягузтві і запропонувала не жаліти його, викликавши обурення прихильників.

"Це так гірко, коли йдуть талановиті люди.... Майстри і професіонали своєї справи😕 Але я ще подумала ось про що.. Навіщо жаліти тих, хто не шкодує нікого? Життя-найцінніше, що у нас є і свідомо відмовлятися від нього, посилаючись на якісь життєві проблеми, це боягузтво. Люди страждають, але заподіювати страждання своїм близьким, на мій погляд дуже егоїстично. А ви як думаєте?", - поділилася емоціями Глюкоза. Фолловери не пройшли повз: "Яка кому різниця, чому від чого? Людина сама вирішує що їй з собою робити. Я вдячна за музику.", "Рейтинг собі підвищує , вибираючи найбільш скандальні теми", "Ще одна знайшлася хто судить і дає оцінку людям!", "Думаю не суди і не судимий будеш. Не в образу. Це закон життя", "Яка ж ти недалека".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

А ще Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.